Spectacolul de teatru pentru copii „Jack şi vrejul de fasole”, vineri, la Călăraşi

Centrul Cultural Județean Călărași vă invită vineri, 14 octombrie 2016, să vizionați o adaptare interactivă a minunatei poveşti a lui Joseph Jacobs. Spectacolul „Jack şi vrejul de fasole” face parte din stagiunea teatrală de toamnă pentru copii și se va desfăşura în sala „Barbu Ştirbei” a Centrului Cultural Judeţean Călăraşi, începând cu ora 09:30.

Din distribuție fac parte actorii: Anca Manolescu, Aurora Păunescu, Claudia Chiraș, Cosmin Bighei, Iulian Cuza și Apostol Oleg.

Spectacolul de teatru este unul interactiv pentru copii, haios și plin de acțiune. Copiii vor urmări cu sufletul la gură povestea lui Jack care, ajutat de preafrumoasa Zână, va descoperi tărâmul fantastic al zmeului Haplea pe care îl va învinge datorită istețimii. Personaje dinamice și comice precum Zmeul Haplea, Zmeoiaca Agripina, Jack Grozavul și energica Alice îi vor distra și încânta pe copii.

Spectacolul este recomandat copiilor între 3 și 7 ani. Biletele pot fi achiziţionate de la secretariatul Centrului Cultural Judeţean Călărași.