Cu trenul prin Europa. Reduceri de 15% la bilete

Pentru călătoria cu trenul în întreaga Europă, CFR Călători pune la dispoziţie oferta Interrail Global Pass care, în această toamnă, vine cu o nouă reducere de 15%.

Oferta promoţională cu reducere este pusă în vânzare până la data de 31 decembrie 2016, iar prima zi de valabilitate poate începe din data achiziţiei, până la data de 30 martie 2017.

Legitimaţia Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia. Perioada de valabilitate a legitimaţiilor este de la cinci zile până la o lună, pasagerii având libertatea de a alege ruta în timpul călătoriei. Începând din acest an, oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Interrail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (cu vârsta până în 26 de ani), adulţii şi seniorii (cu vârsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse.

Un adult poate lua gratuit în călătorie maximum doi copii. Informaţii suplimentare sunt disponibile pe site-urile: www.cfrcalatori.ro/121 şi www.Interrail.eu.

Oferta Interrail Pass Global este vândută în birourile CFR Călători – staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București).