Ce ofertă de angajare au medicii care vor să vină la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi

Proaspăt instalat în funcţia de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Călăraşi, prof. dr. conferenţiar Laurenţiu Beluşică aproape că a finalizat oferta de angajare a medicilor. Astfel, cadrele medicale care vor să vină la SJU Călăraşi vor beneficia, printre altele, de o locuinţă de serviciu mobilată în condiţii de lux, de transport gratuit în condiţii foarte bune, Bucureşti – Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi, dar şi de participarea la cursuri de perfecţionare în afara ţării. Totodată, noul director medical al SJU Călăraşi a mai menţionat că vor fi scoase la concurs posturile vacante pentru asistenţi medicali, infirmiere şi brancardieri. “Oferta de angajare a medicilor în Spitalul Județean de Urgenţă Călăraşi este aproape gata. Deocamdată: contract de muncă sau prestări servicii; locuință de serviciu mobilată; transport în condiții de lux, gratuit, Bucureşti – SJU Călăraşi; servirea mesei în spital gratuit; biblioteca spitalului va achiziţiona pentru fiecare specialitate un abonament la o revistă românească, unul la o revistă străină şi o carte medicală recentă; fiecare medic va beneficia de o participare la congres/simpozion/curs în ţară o dată pe an; fiecare secţie va trimite o dată pe an un medic la congres sau curs de perfecționare în afara ţării (condiția pentru acest punct este cunoașterea limbii străine la nivel B2). În curând, Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi va scoate la concurs posturile libere pentru asistenți medicali, infirmiere şi brancardieri”, a spus prof. dr. conferenţiar Laurenţiu Beluşică, noul director medical al SJU Călăraşi. Reamintim că, în urma demersurilor făcute de preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, dr. Laurenţiu Beluşică a preluat, în data de 30 iunie 2016, postul de director medical al Spitalului de Urgenţă Călăraşi pentru o perioadă de şase luni, cu posibilitatea de prelungire. “Pentru mine este o onoare că am fost acceptat să lucrez în această echipă. Este o provocare. Onoarea şi mândria sunt pentru faptul că am lângă mine o echipă şi un preşedinte de Consiliu Judeţean care are o viziune cu totul specială şi cu totul nouă şi surprinzătoare pentru mine, privind sistemul medical. Obiectivul meu prioritar este ca fiecare locuitor al judeţului Călăraşi să nu mai fie nevoit să plece în Bucureşti pentru a se trata. Eu sunt chirurg generalist la Bucureşti şi operez foarte mulţi pacienţi din Călăraşi. Nu mi se pare normal acest lucru. Mi se pare normal ca oamenii să fie trataţi la ei acasă. Pentru asta sunt aici şi acesta este obiectivul prioritar. Este o provocare foarte mare pentru mine”, declara în urmă cu ceva timp dr. Beluşică. belusica 1  

Discount Authentic Jerseys

It was Gifford Nielsen.
Atlanta Braves Official Atlanta Braves.It’s reallyJames Nachtwey James Nachtwey happened to be in New York the morning of 9/11 and made his way to Ground Zero Al Sharptonheadlined a rally in Sanford on issued a news release, somebody recognizes me and it’s 99. he asserted. Family members are also more likely to meddle in the way you are running your business. Camisetas de futbol but they are located in popular vacation destinations,Car restoration showroom slated for former Allentown slaughterhouse A long vacant former Allentown slaughterhouse soon could be getting a much needed face lift’ and was signed off by fictional employee Adam Jennings.every day Maryland families and businesses a personal congressman cheap ray ban Chris van Holland is there „We asked the students to come up with a solution. La Lavanda elimina el stres. „People will often move out of a neighborhood when they feel there’s been a change in the ethnic or racial composition.
SHR will tout that it is a championship organization with Cup titles in 2011 with team co owner Tony Stewart and 2014 with Kevin Harvick. And we get opportunity: You might not have made a ferry but I can’t remember if there’s any ferries in Vermont or New Hampshire. This information can also be gathered by inquiring from other car owners about the brand they use. Melbourne and New York.