Absolvenţii şi angajatorii sunt aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Călărași va organiza joi, 20 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2016.

Acțiunea se va desfășura începând cu ora 09:00, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților din Călăraşi, situat pe strada Sloboziei, nr. 4 Bis. În același interval de timp, Bursa locurilor de muncă va avea loc și la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă din municipiul Olteniţa, din strada Argeșului, nr. 111. Deşi este o acţiune destinată proaspeților absolvenți, orice persoană care se află în căutarea unui loc de muncă este binevenită, AJOFM dispunând de oferte de locuri de muncă şi pentru persoanele cu experienţă. La Bursa locurilor de muncă sunt invitaţi absolvenții promoției 2016 aflați în evidența instituţiei călărăşene, precum și agenții economici care doresc să ofere o șansă pe piața muncii acestor tineri. „În viziunea organismelor de conducere ale Uniunii Europene, în ceea ce privește ocuparea, s-a conturat o opțiune strategică și anume, adoptarea unui complex de măsuri care vizează încadrarea în muncă a tinerilor. Concret, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași, urmărește ca tinerii cu vârsta mai mică de 25 ani, care își pierd locul de muncă sau care nu găsesc unul după terminarea studiilor, să primească o ofertă de bună calitate, fie de angajare, fie de continuare a educației sau de intrare în ucenicie, ori de efectuare a unui stagiu”, a precizat directorul executiv al AJOFM Călăraşi, Nicolae Chirana.

Agenţii economici care doresc să participe la Bursa locurilor de muncă în vederea recrutării de personal sunt rugaţi să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călărași, la numerele de telefon: 0242/315.798, 0242/318.376 sau la adresa de e-mail: ajofm@cl.anofm.ro.