Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Tămădău-Mare au prins şi reţinut pe un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Gurbăneşti, bănuit de furt din locuinţă. La data de 4 noiembrie 2015, în continuarea probatoriului administrat într-un dosar penal privind furtul, în cursul lunii octombrie a acestui an, a unor bunuri electronice dintr-o locuinţă de pe raza satului Coțofanca, din comuna Gurbănești, aparţinând unei persoane din Bucureşti, poliţiştii au identificat pe un bărbat suspectat de comiterea faptei, faţă de care au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. G. Marin, în vârstă de 61 de ani, comuna Gurbănești, ar fi pătruns în imobilul nelocuit, de unde ar fi sustras obiecte electronice, în valoare de 500 de lei. Acesta a fost prezentat ieri Judecătoriei Lehliu-Gară, cu propunerea de arestare preventivă. Pentru siguranţa locuinţei dumneavoastră, respectaţi recomandările poliţiştilor: nu permiteţi accesul în locuinţă şi nu furnizaţi informaţii despre vecinii dumneavoastră persoanelor necunoscute care pretind că reprezintă diverse instituţii sau oferă diverse servicii, nu faceţi cunoscut, prin postarea de reţelele de socializare sau prin alte mijloace, a locului unde păstraţi valorile şi nu vă lăudaţi cu cantitatea şi calitatea lor, nu ţineţi sume mari de bani în casă, neasigurate, şi nici nu lăsaţi impresia că deţineţi asemenea sume; aceeaşi recomandare este valabilă şi cu privire la bijuterii, nu ezitaţi să întrebaţi persoanele străine pe care le întâlniţi în apropierea locuinţei dumneavostră pe cine caută, sprijiniţi-vă vecinii atunci când aceştia vă solicită, în scopul reţinerii unor persoane suspecte care opun rezistenţă, iar dacă sunteţi victimă a furturilor din locuinţă, sesizaţi poliţia şi nu atingeţi sau mişcaţi de la locul lor lucrurile din imobil şi, pe cât posibil, interziceţi accesul altor persoane în câmpul infracţional, pentru a nu distruge mijloace de probă!

Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Tămădău-Mare au prins şi reţinut pe un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Gurbăneşti, bănuit de furt din locuinţă.

La data de 4 noiembrie 2015, în continuarea probatoriului administrat într-un dosar penal privind furtul, în cursul lunii octombrie a acestui an, a unor bunuri electronice dintr-o locuinţă de pe raza satului Coțofanca, din comuna Gurbănești, aparţinând unei persoane din Bucureşti, poliţiştii au identificat pe un bărbat suspectat de comiterea faptei, faţă de care au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. G. Marin, în vârstă de 61 de ani, comuna Gurbănești, ar fi pătruns în imobilul nelocuit, de unde ar fi sustras obiecte electronice, în valoare de 500 de lei. Acesta a fost prezentat ieri Judecătoriei Lehliu-Gară, cu propunerea de arestare preventivă.

Pentru siguranţa locuinţei dumneavoastră, respectaţi recomandările poliţiştilor: nu permiteţi accesul în locuinţă şi nu furnizaţi informaţii despre vecinii dumneavoastră persoanelor necunoscute care pretind că reprezintă diverse instituţii sau oferă diverse servicii, nu faceţi cunoscut, prin postarea de reţelele de socializare sau prin alte mijloace, a locului unde păstraţi valorile şi nu vă lăudaţi cu cantitatea şi calitatea lor, nu ţineţi sume mari de bani în casă, neasigurate, şi nici nu lăsaţi impresia că deţineţi asemenea sume; aceeaşi recomandare este valabilă şi cu privire la bijuterii, nu ezitaţi să întrebaţi persoanele străine pe care le întâlniţi în apropierea locuinţei dumneavostră pe cine caută, sprijiniţi-vă vecinii atunci când aceştia vă solicită, în scopul reţinerii unor persoane suspecte care opun rezistenţă, iar dacă sunteţi victimă a furturilor din locuinţă, sesizaţi poliţia şi nu atingeţi sau mişcaţi de la locul lor lucrurile din imobil şi, pe cât posibil, interziceţi accesul altor persoane în câmpul infracţional, pentru a nu distruge mijloace de probă!