Daniel Ștefan, numit prefect de Prahova

Fostul administrator public al judeţului Călăraşi, Daniel Ştefan, a fost numit de Guvernul României în funcţia de prefect al judeţului Prahova. Numirea s-a făcut prin hotărâre de Guvern, adoptată în ședința din data de 12 octombrie 2016.

Daniel Ștefan are o experienţă de mai bine de 12 ani în administrația publică. Daniel a fost director al Direcției de Integrare Europeană din cadrul Consiliului Județean Călăraşi, apoi administrator public al județului nostru. Este căsătorit și are un copil.

Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, la finalul ședinței de guvern din data de 12 octombrie 2016: Da, a fost încetată exercitarea funcției, cu caracter temporar, prin detașare, a funcției de prefect al județului Tulcea, a fost numit domnul Iordan Alexandru Cristian în funcția de prefect al județului Tulcea. De asemenea, a fost numit în funcția de prefect al județului Prahova domnul Ştefan Grigoraș Daniel. Da, acestea sunt numirile”.

Emil Muşat, consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean Călăraşi, ne-a declarat că în momentul în care Hotărârea de Guvern va fi publicată în Monitorul Oficial, Daniel Ştefan va fi detaşat şi promovat temporar să exercite funcţia de prefect al judeţului Prahova, atât timp cât decide Guvernul României.

dan-stefan