Astăzi se va desfăşura Bursa locurilor de muncă, în Olteniţa

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Călărași organizează astăzi, 10 ianuarie 2017, Bursa locurilor de muncă la cererea angajatorului G4S Secure Solutions București. Acțiunea se desfășoară începând cu ora 10:00, la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă din Olteniţa (ALOFM Oltenița), str. Argeșului nr.111. Sunt disponibile 40 de locuri de muncă pentru meseria de agent de securitate, astfel, sunt invitate, la bursa locurilor de muncă, persoanele aflate în evidența AJOFM, atât persoane calificate în meseria pentru care se organizează bursa, cât și persoane necalificate, care se pot califica ulterior la locul de muncă. Beneficii oferite de angajatorul G4S Secure Solutions București: salariu extrem de motivant; transportul gratuit în obiective; plata salariului la timp; siguranța locului de muncă; bonusuri de performanță.
Persoanele interesate sunt așteptate la sediul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Oltenița, din str. Argeșului, nr. 111, începând cu ora 10:00.
Pentru mai multe detalii, cei interesaţi sunt rugaţi să contacteze AJOFM Oltenița la numărul de telefon: 0242/515.150 sau la numărul de fax: 0242/515.131.