Artiştii, oficialităţile locale şi elevii Colegiului Naţional “Barbu Ştirbei” au spus “Verde pentru România”

Joi, 24 noiembrie, vedetele şi staff-ul Mix Music au plantat pomi în curtea Colegiului Naţional “Barbu Ştirbei” Călăraşi, alături de oficialităţi locale, elevi şi profesori, în cadrul acţiunii “Artiștii spun Verde pentru România”.
Evenimentul a fost realizat de Mix Music şi organizat de Consiliul Județean, cu sprijinul Primăriei Municipiului Călărași şi al Inspectoratului Şcolar Judeţean.
În curtea liceului călărăşean au fost prezente vedete precum Keo, Deep Central, 3Sud Est, Alexandra Pavel, Morris, DJ Jungle, care au muncit cot la cot cu elevii, candidatul PNL la Senat, Răducu-George Filipescu, şi cu primarul municipiului, Daniel Ştefan Drăgulin, pentru a planta 50 de pomi.
Răducu Filipescu a declarat, pe pagina sa de facebook, că fiecare ar trebui să înveţe cât de important este să fii aproape de natură. “M-am alăturat cu plăcere acestei inițiative. Am plantat un copac și chiar o să îl urmăresc dacă dă Dumnezeu să crească. Este o inițiativă foarte frumoasă și nu ar trebui să ne oprim aici. Gestul de a planta copaci într-un sediu nou înființat este un gest frumos. E bine că au venit artiști, oameni din administrație și elevi. Fiecare ar trebui să învețe cât de important e să fii aproape de natură”, a precizat Filipescu.
Această acţiune a fost iniţiată de directorul Mix Music, Marius Gavrilă, din anul 2011, iar evenimentul s-a dovedit a fi unul de succes pentru că au fost plantaţi pomi în mai multe localităţi din România.