25% reducere timp de un an, cu Cardul TrenPlus

Cei care călătoresc frecvent cu trenul pot beneficia de 25% reducere, timp de un an, pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenuri de orice rang, la clasa I sau clasa a II-a, în baza Cardului TrenPlus.

Acesta poate fi procurat de către călătorii de toate vârstele de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie. Pentru intrarea în clubul posesorilor de card TrenPlus, este necesară doar completarea unui scurt formular care este disponibil pentru a fi descărcat  pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

Cardul TrenPlus are valabilitate un an, este nominal, netransmisibil, iar tariful de emitere este de 100 de lei. În baza acestuia pot fi cumpărate bilete pe orice rută, la trenurile InterRegio sau Regio, de la toate casele de bilete și agențiile de voiaj CFR, precum și online, cu o reducere de 25% din tariful de transport. Tariful de rezervare a locului la vagon clasă sau vagon de dormit/cuşetă se achită integral. Posesorii cardului care achiziționează bilete online beneficiază, în plus, și de reducerea suplimentară de 5%. În tren, călătorul are obligaţia de a prezenta, împreună cu biletul, şi Cardul TrenPlus în baza căruia a fost emis biletul, precum şi un act de identificare cu poză şi CNP (CI/BI/paşaport).