Timp de trei zile, la Călăraşi copiii se vor bucura de teatru Georgiana ȘERBAN

Începând de astăzi, 21 noiembrie, şi până miercuri, 23 noiembrie, copiii din Călăraşi se vor bucura de trei spectacole de teatru.

“Aventuri în Țara de Gheață”, astăzi, în sala “Barbu Ştirbei”

Cei mici sunt aşteptaţi astăzi, 21 noiembrie, să vizioneze o adaptare interactivă a unei minunate poveşti, ce are la bază basmul scris de Hans Christian Andersen, „Crăiasa zăpezilor”. Spectacolul “Aventuri în Țara de Gheață” face parte din Stagiunea teatrală de toamnă pentru copii și se va desfăşura în sala „Barbu Ştirbei”, începând cu ora 09:30. Din distribuție fac parte actorii: Aurora Păunescu, Claudia Chiraș, Iulian Cuza și Oleg Apostol. Piesa prezintă o lume de basm, o poveste despre puteri magice, care ne conduce pe toți, copii și adulți, în minunatul regat Arendell. Simpaticul Olaff vă va distra copios, Ana va va convinge să credeţi mereu în visele voastre și mai presus de toate să iubiţi, Elsa vă va cuceri cu farmecul și eleganța ei, minunații cărători de gheață vă vor amuza teribil cu dialogurile lor. Veţi călători într-o lume de basm plină de peripeții și situații surprinzătoare și vesele.

Mâine, aventură palpitantă în ţinuturi de poveste

Centrul Cultural Judeţean Călăraşi şi Teatru la Cinema vă invită mâine, 22 noiembrie, într-o aventură palpitantă în ţinuturi de poveste. Spectacolul “Regatul fermecat” se va desfăşura la sala „Barbu Ştirbei”, începând cu ora 09:30. Din distribuție fac parte următorii actorii: Anca Manolescu și Cosmin Bighei.
O împărăteasă cu aspirații înalte își educă fiica după cele mai înalte standarde ale vremii, dar o vrăjitoare îi prezice că aceasta se va căsători cu un simplu soldat. Morala poveștii este că nu contează nici banii, nici hainele omului, nici rangul, ci faptele bune și frumoase.

Piesa de teatru “Dovlecel”, pe 23 noiembrie, la Călăraşi

Sesiunea de spectacole nu se încheie aici, pentru că pe 23 noiembrie, micuţii vor putea viziona o piesă de teatru cu tematică de Halloween, irezistibil de veselă şi plină de învăţăminte. Este vorba despre spectacolul de teatru „Dovlecel”, care va avea loc tot în sala menţionată, la aceeaşi oră, respectiv 09:30. Pe scenă vor fi prezenţi actorii: Aurora Păunescu, Claudia Chiraș și Cosmin Bighei. Atât copiii, cât şi părinţii se vor regăsi în această minunată poveste. Dovlecel – Fiul s-a uitat prea mult la televizor şi crede că menirea lui, ca Dovlecel, este să devină o vedetă, dar nu o vedetă oarecare, ci o vedetă care îi va speria pe cei din jurul lui, va deveni un simbol al Halloween-ului. Dovlecel – Tatăl, văzând că nu e chip să-şi facă fiul să-i urmeze sfaturile, o cheamă în ajutor pe buna sa prietenă, Schely, profesoară de cuminţenie. Împreună îi fac lui Dovlecel tot felul de farse. La final, Dovlecel îşi dă seama că cei pe care îi admira deunăzi – fantome, scheleţi, vrăjitori – sunt răi şi lipsiţi de suflet şi realizează că sfaturile tatălui său erau bune şi, mai ales, realizează importanţa bunei purtări şi a bunei-cuviinţe.
Toate cele trei spectacole de teatru sunt recomandate copiilor cu vârste cuprinse între trei şi şapte ani. Biletele se găsesc la secretariatul Centrului Cultural Judeţean Călărași.

skm_c22716112111490

skm_c22716112111500