Spectacolul de teatru “Dragoste în patru tablouri” va avea loc pe 12 mai

Călărăşenii sunt aşteptaţi joi, 12 mai, începând cu ora 18:00, să asiste la piesa “Dragoste în patru tablouri”, pusă în scenă de actorii Teatrului în culise din București.

Centrul Cultural Judeţean îi invită pe călărăşeni, în data de 12 mai 2016, ora 18:00, la spectacolul de teatru “Dragoste în patru tablouri”, de Lukas Bärffus, din distribuţia căruia fac parte Florin Frăţilă, Andreea Stafie, Ştefan Nistor, Ioana Soroiu şi Alex Vlad. O montare îndrăzneață și plină de senzualitate, în regia lui Cristian Bajora, “Dragoste în patru tablouri” este un thriller psihologic despre libertate sau lipsa ei – în sex, dragoste și judecată. Sunt două cupluri și experiența vieții lor, un cerc vicios în care protagoniștii intră doar din dorința de diversitate sexuală… sau poate spirituală. Ispita de a te dărui altcuiva și adrenalina adevărului ascuns aduc o doză considerabilă de erotism și umor acid spectacolului, care pune în discuție cea mai controversată problemă a iubirilor din toate timpurile – infidelitatea.

„Copilul prodigios” al dramaturgiei elvețiene, Lukas Bärfuss se numără printre tinerii dramaturgi cu succes internațional – peste 14 titluri de spectacole, toate abordând subiecte contemporane delicate, care vizează relațiile existente între oameni într-o societate modernă, dar alienată, în care ordinea reperelor moralității s-a schimbat radical. Pentru Bärfuss, vindecarea personajelor sale survine din pedepsele pe care le primesc în finalul pieselor și din umorul cinic prin care sunt tratate situațiile.

Piesa de teatru “Dragoste în patru tablouri” va fi jucată pe scena sălii de spectacole “Barbu Știrbei”, prețurile biletelor fiind de 25 și 30 de lei. Spectacolul este interzis persoanelor sub 18 ani.