Scandal într-o instituţie publică! Trei persoane au fost reţinute pentru tulburarea liniştii publice

Poliţiştii din Gălbinaşi au reţinut, joi, 24 martie a.c., trei bărbaţi, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de tulburare a ordinii şi liniştii publice, loviri, ameninţare şi distrugere.

În urma unui complex de activităţi de cercetare pentru documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Gălbinaşi au dispus, la data de 24 martie 2016, măsura reţinerii faţă de trei persoane de sex masculin din comuna Gălbinaşi, care ar fi produs acte de tulburare a ordinii publice la primăria din localitate.

În fapt, în data de 17 martie 2016, bărbaţii ar fi pătruns într-un birou al instituţiei publice, unde ar fi adresat injurii şi ameninţări angajaţilor, lovind pe una dintre funcţionare, şi ar fi produs distrugeri.

În continuarea probatoriului administrat sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, poliţiştii au reţinut persoanele suspectate, pe care le-au depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi.