Şase bărbaţi din judeţul nostru, reţinuţi de poliţişti pentru săvârşirea de infracţiuni cu violenţă

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au reţinut, în data de 19 octombrie 2016, pentru 24 de ore, şase persoane bănuite că au săvârşit infracţiuni cu violenţă. Acestea au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Activitatea infracţională a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 29 de ani, toţi din comuna Dor Mărunt, a fost probată de poliţişti, aceştia fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere în două dosare penale. Totodată, poliţiştii Secţiei 8 ai Poliţiei Rurale Tămădau Mare şi cei din cadrul Postului de Poliţie Ileana au documentat activitatea infracţională a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 45 de ani, din localitatea Ileana, care în data de 15 octombrie a.c., în timp ce se aflau într-o societate comercială din comună, ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică şi ar fi lovit mai multe persoane.

Cei şase bărbaţi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, cu propunerea de arestare preventivă.