O sută de bilete de tratament, în ultima serie din acest an, la CJP Călăraşi

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) din Călăraşi a primit, pentru ultima tranşă din acest an, respectiv seria 19, o sută de bilete de tratament balnear.

Potrivit directorului CJP Călăraşi, Tatiana Zaharia, aceste bilete se vor distribui începând cu data de 29 noiembrie 2016. Biletele de tratament au fost repartizate pentru următoarele staţiuni: Herculane (şapte locuri disponibile), Călimăneşti (şase locuri), Amara (42 de locuri), Covasna (şapte locuri), Felix (şapte locuri), 1 Mai (două locuri), Mangalia (opt locuri), Olăneşti (două locuri), Slănic Prahova (patru locuri), Techirghiol (trei locuri), Vatra Dornei (patru locuri) şi Căciulata (opt locuri).

La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu ca la Casa Judeţeană de Pensii să se prezinte titularul biletului sau în cazuri excepţionale, o altă persoană, desemnată de către titular pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

În anul 2015, în judeţul nostru au fost repartizate 4.527 de bilete, dintre acestea 3.169 fiind eliberate. Pot beneficia de bilete de tratament balnear şi persoanele asigurate din judeţ, preţul unui bilet fiind de 1.452 de lei, pentru hotelurile de trei şi patru stele şi 1.388 de lei, pentru cele de două stele.