Joia viitoare va avea loc Bursa generală a locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Călărași va organiza, în data de 14 aprilie 2016, Bursa generală a locurilor de muncă, acțiune destinată tuturor persoanelor care se află în căutarea unui job. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 09:30, atât în localitatea Călărași, în foaierul Centrului Cultural Județean „Barbu Știrbei” (vizavi de Palatul Prefecturii), cât și în Oltenița, la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă, str. Argeşului nr. 111.

În această săptămână, în evidenţa AJOFM Călăraşi sunt înregistrate 345 de locuri de muncă vacante, dintre care 257 în județul Călărași, diferența de 88 de posturi fiind oferite călărășenilor în alte județe ale țării, precum Giurgiu, Tulcea, Bihor, Cluj şi Ilfov, și în municipiul București. „Bursa generală a locurilor de muncă din acest an se desfășoară sub egida ‘Zilele europene ale angajatorilor’. Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană organizează, în perioada 4 – 15 aprilie, o serie de evenimente adresate în special angajatorilor, sub egida ‘European Employers’ Days’. Obiectivele acestei inițiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă. Această inițiativă a SPO va sublinia importanța angajatorilor ca fiind unul dintre cele mai relevante grupuri țintă, fiecare stat membru concentrându-se asupra nevoilor specifice pieței muncii”, a precizat Nicolae Chirana, directorul executiv al

Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Călărași, cât mai curând posibil, prin  fax: 0242/331693 sau e-mail: ajofm@cl.anofm.ro, oferta de locuri de muncă vacante pentru Bursa locurilor de muncă,  persoană de contact Simona Donciu.