IPJ Călăraşi recrutează candidaţi pentru instituţiile de învăţământ ale MAI

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi selecţionează candidaţi pentru concursurile din instituţiile de învăţământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), precum și din instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale (MApN) și Serviciului Român de Informații (SRI) care pregătesc specialiști pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea 2016.

Cifrele de şcolarizare: la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, pe specializarea ordine şi siguranţă publică sunt disponibile 205 locuri, iar pe specializarea drept 70 de locuri. În cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, din judeţul Prahova, au fost declarate 670 de locuri libere, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca 150 de locuri, la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, din judeţul Prahova, un singur loc, iar la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” Bucureşti – Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică, pe specializarea „Psihologie – informaţii”, sunt puse la dispoziţie 4 locuri.

Locurile la instituţiile de învăţământ ale MAI sunt aprobate pentru bărbaţi şi femei, fără discriminare, cu excepţia Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti, pentru care sunt recrutaţi exclusiv bărbaţi.

Înscrierea și depunerea dosarelor în volum complet se fac de luni până joi, în intervalele orare 09:00 – 11:00 şi 13:00 – 15:00, iar vineri, între orele 09:00 – 12:00, la Serviciul Resurse Umane al IPJ Călăraşi, situat în municipiul Călăraşi, bulevardul Republicii, nr. 44, judeţul Călăraşi. Datele limită până la care candidaţii vor depune dosarele de recrutare în volum complet sunt: 24 iunie 2016, ora 12:00, pentru Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București; 10 iunie 2016, ora 12:00, pentru instituțiile de învățământ superior ale MApN și SRI, precum și pentru unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Apărării Naționale şi 19 august 2016, ora 12:00, pentru unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, la telefon 0242/312.131 interior 20114 sau la adresa de internet: http://www.cl.politiaromana.ro – secţiunea Carieră.